Want to volunteer during Copenhagen Fashion Week?

Har du lyst til at være frivillig under Copenhagen Fashion Week AW19? Så er det dig, vi har brug for!

Som frivillig for Copenhagen Fashion Week bliver du en uundværlig del af Nordeuropas største modeevent og får mulighed for at opleve modeugen indefra.
Til modeugen i januar 2019 vil Copenhagen Fashion Week hoste en officiel åbningsmiddag, hvor hele branchen vil blive inviteret.
Her vil du som frivillig skulle hjælpe til i forbindelse med denne event. Du vil komme i kontakt med mange mennesker, og dine arbejdsopgaver vil variere meget.

Frivillige til modeugen

Arbejdsperiode: 26. januar – 1. februar 2019

Som frivillig for Copenhagen Fashion Week’s program, som er målrettet modeinteresserede, er det vigtigt, at du er udadvendt, smilende, engageret og har lyst til at påtage dig ansvaret for at være Copenhagen Fashion Week’s ansigt udadtil. Du skal være:

  • Imødekommende
  • Handlekraftig
  • Kunne multitaske
  • Alder 18+

Praktisk information

Som tak for hjælpen får du en lækker goodiebag, som kan afhentes i ugen efter modeugen. Yderligere vil det være muligt at få en skriftlig udtalelse. Du vil få udleveret en T-shirt, som du skal have på, når du har vagt.

Ønsker du at blive en del af Copenhagen Fashion Week’s team, så skriv en kort beskrivelse af, hvem du er, CV og hvilke dage, du kan arbejde og send den til os på crew@copenhagenfashionweek.com inden d. 21. december 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig!