Boozt.com Invites Everyone for a Fashion Talk

Boozt.com lancerer nyt Fashion Talk-event under modeugen

Som en del af den københavnske modeuge, der starter på mandag d. 28. januar, afholder Boozt.com for første gang Live Talk. Her kan alle modeinteresserede blive klogere på, hvad der skaber et stærkt modebrand, når nogle af branchens dygtigste navne vil debattere og inspirere ved tre forskellige talks. Kom med og lyt til samtalerne live eller hent dem som podcast efterfølgende.

Den københavnske modeuge skal være meget mere end modeshows og messer. Det mener Boozt.com, der derfor nu inviterer til et helt nyt koncept, Fashion Talk, som giver alle modeinteresserede mulighed for at få en mere faglig indsigt i modebranchen. Den 29., 30. og 31. januar inviterer Boozt.com nogle af branchens stærkeste navne til at debattere, hvordan brands vedligeholder sin relevans i en modebranche, der i høj grad er præget af omskiftelighed og drevet af trends.

– Det er første gang, vi afholder Fashion Talk, og vi glæder os til at lancere konceptet, som jeg tror på er et relevant, fagligt indspark til modeugen. Vi har samlet nogle af de mest interessante personligheder i branchen, som jeg forventer vil bidrage med stof til eftertanke og ny inspiration til alle modeinteresserede, siger Trine Rønsbøl, brand activation og strategy director hos Boozt.com.

Mode- og kulturformidler Moussa Mchangama skal styre slagets gang alle tre dage, når Fashion Talks by Boozt løber af stablen hos &Tradition i Kronprinsessensgade.

Tirsdag d. 29. januarer temaet hype, hotness & mund-til-mund: Hvem gør moden smart? Det vil   medstifter og partner af influencerbureauet Brandheroes Rasmus Arendt Nielsen komme med sit bud på. Han vil komme ind på, hvordan influencers’ indtog i branchen har ændret hierarkiet i modebranchen, hvordan man arbejder med influencers, og hvad fremtiden byder på for fænomenet.

Onsdag d. 30. januarsætter B&O’s concept- og designmanager Jakob Kristoffersen sig i sofaen hos Moussa Mchangama til en snak om at opbygge et brand fra bunden med udgangspunkt i succeshistorien om Beoplay. 

Torsdag d. 31. januarindtager Jens Obel Sørensen, der er medejer af DK Company og herunder InWear, der i 2019 kan fejre 50 års fødselsdag scenen. Han vil udover at tale om dansk mode gennem de sidste 50 år også diskutere, hvordan brands kan holde sig relevante.  

Alle tre talks er gratis at deltage i, men kræver tilmelding via mail frbn@boozt.com. Har du ikke mulighed for at deltage kan du til enhver tid lytte med på podcast Fashion Talks by Boozt via boozt.com, Itunes, Sonos, Sportify eller på heartbeats.dk.

For yderligere information, kontakt venligst

Charlotte Correll, charlotte@help-pr.dk, +45 2679 7377

Praktisk information

Hvornår: Tirsdag d. 29 januar, onsdag d. 30. januar og torsdag d. 31. januar alle dage fra kl. 16-17

Hvor: &tradition, Kronprinsessensgade4, 1306 København