Q&A MED BOOZT

Q&A MED BOOZT

Article in Danish

Boozt er hovedpartner på Copenhagen Fashion Week. Vi har taget en snak med CMO, Peter G. Jørgensen og Brand Activation & Strategy Director, Trine Rønsbøl om, hvad samarbejdet indebærer og hvilke fælles målsætninger, der arbejdes med.

CFW: Vi er nu kommet på den anden side af en veloverstået modeuge SS19. Dette var den anden sæson for Boozt som hovedpartner på modeugen – hvordan oplever I samspillet mellem CFW og Boozt som brand, nu hvor I er en mere integreret del af CFW?

Peter: Boozt er nordisk funderet og vi synes, partnerskabet med CFW er oplagt. Vi tror og håber på, at vi også kan bidrage til at CFW fortsat udvikler sig som Nordens førende modeuge. Boozt samarbejder med en lang række nordiske brands og det er dejligt at se, hvordan showkalenderen udvides med flere både danske og nordiske brands. På sigt vil det være naturligt, at vi også bidrager til CFW’s digitale udvikling.

CFW: Tillykke med det flotte show i BLOX. Dette var premieren på formatet. Helt unikt har I fået alle brands fra denne sæsons aktuelle showkalender med. Hvad har tankerne bag showet været? Og kommer vi til at opleve et lignende show igen – bliver det et fast element?

Trine: Boozt vil gerne give tilbage til branchen via vores partnerskab med Copenhagen Fashion Week. Vi vil samtidig også gerne støtte op om det åbne program, hvor Copenhagen Fashion week inviterer borgerne med til modeuge i København.

Showet som vi afholdt mandag i modeugen var tænkt som en kombination af det, der er en del af den professionelle modeugeagenda og det åbne program. Ved at vise ’true-to-season’-kollektioner fra sæsonens showaktuelle brands vil vi gerne give borgerne en helstøbt modeugeoplevelse ved dels at præsentere både etablerede og nye brands – men også ved at lave et show på samme præmis som rækken af shows, der præsenteres for professionelle indkøbere og presse.

Vi oplevede en flot modtagelse. Billetterne til showet blev udsolgt og de involverede brands var glade. Så vi arbejder allerede nu på næste modeuge, hvor vi planlægger et event, som også kommer til at indeholde et show.

CFW: I er desuden engageret i hospitality-programmet. Hvilke tanker ligger bag ønsket om at tiltrække flere repræsentanter fra international presse?

Trine: Boozt vil gerne bidrage dér, hvor det har størst betydning for branchen. Dansk og nordisk mode er en stor eksportvare og internationale presserepræsentanter er vigtige aktører for brands for at tiltrække internationale indkøbere og for at styrke den internationale rækkevidde.

CFW: Bæredygtighed er højt på dagsordenen på Copenhagen Fashion Week. Ønsker Boozt at understøtte den dagsorden med nye initiativer?

Peter: I Boozt’s daglige drift er vores fokus på at gøre det lettere for kunden at træffe bæredygtige valg, mens du handler på boozt.com. De fleste brands er engagerede og lægger stor vægt på at skabe bæredygtige produkter Vores fokus er at sikre, at vi får alle relevante oplysninger for at fremme vores brands’ indsats på bedst mulige måder.

Fremadrettet vil vi fokusere på at fremhæve de gode bestræbelser, vi ser blandt vores samrbejdspartnere – og skabe en platform for udveksling af idéer om, hvordan både vi og vores brands kan arbejde for at blive mere bæredygtige. Disse initiativer kan være i vores daglige kommunikationskanaler men også ved at deltage i og arrangere events og fora sammen med CFW.

CFW: Hvad kan vi forvente af CFW/Boozt-samarbejdet i de kommende sæsoner?

Peter: Som strategisk partner er det vigtigt, at vi følger branchen og imødekommer den udvikling som er i en branche i konstant forandring. Show én sæson kan være en udstilling i næste sæson. Vi gør ting så længe det giver mening, og når vi ikke længere synes, det skaber værdi, så må vi finde på noget andet.

Boozt’s rolle er at skabe værdi for CFW og branchen. Er tæt samarbejde danner grundlaget for at skabe værdi sammen, og det er udgangspunktet.

Brand Activation & Strategy Director, Trine Rønsbøl
CMO, Peter G. Jørgensen